6/9/11

Àmbit de Reflexió Social ( ARS )


Àmbit de Reflexió Social ( ARS )

( això no és cap manifest sinó un Pla de Treball permanent )

A ÀMBIT de REFLEXIÓ SOCIAL  volem ser centenars de persones amb el propòsit de debatre i escoltar els ciutadans i ciutadanes de les comarques del  Camp de Tarragona però també més enllà, de dins i de fora del PSC, que tenen la mateixa passió que nosaltres per construir un present i un futur basat en l’hegemonia social dels principis de la igualtat d’oportunitats, la justícia social i la llibertat.


ÀMBIT neix  per treballar de cara al XII Congrés del PSC, per fer que aquest sigui de veritat participatiu, que els ciutadans i les ciutadanes ens facin arribar les seves propostes de transformació i canvi profunds que necessiten i ens reclamen i les puguem fer també nostres per aconseguir una Catalunya i un món millor.


A ÀMBIT tenim voluntat de continuïtat més enllà del XII Congrès del PSC convocat pel desembre de 2011. Ens proposem debatre de forma permanent sobre les preocupacions i els problemes dels ciutadans que per nosaltres són els primers.


A ÀMBIT col.laborarem  amb persones expertes i actives que treballen cada dia amb els problemes que preocupen a la gent: sindicalistes i emprenedors, activistes socials i culturals, del món de l’educació i de la salut, pagesos, pescadors, activistes d'organitzacions juvenils, feministes i ecologistes i de la gent gran. En definitiva, tothom que lluiti per la igualtat de drets.


A ÀMBIT comptem amb tothom que vulgui ser-hi; tots i totes hi són invitats des del primer dia. No hi ha limitacions d’edat ni de procedències, ni de formes de pensar el socialisme. Perquè si excloguéssim algú, el camí per aconseguir l’hegemonia social a les nostres comarques seria molt més difícil o potser impossible.


A ÀMBIT les nostres activitats ( debats, taules rodones, participació a la xarxa ), resten obertes a la participació de tothom. En pocs dies donarem a conèixer el Primer Pla de Treball de debats, taules rodones i activitats que  desenvoluparem el curs 2011-2012 que ara comença.  


ÀMBIT  neix al Camp de Tarragona. Les nostres reflexions i propostes  es centraran principalment en aquest espai, però també volem debatre sobre els principals problemes dels homes i dones del nostre país i de tota la Humanitat.


A ÀMBIT estem convençuts que hi ha milers de persones interessades en les idees del socialisme i del catalanisme i per això volem propiciar propostes de síntesi per aplegar milers de coincidències dins i fora del PSC.

A ÀMBIT esperem la teva adhesió. La primera llista es publicarà a partir del 25 de setembre perquè d’aquesta forma el grup inicial sigui de moltes persones però les que s’afegeixin en el futur, formaran part de la mateixa llista d’Àmbit com si hi haguessin estat des del primer dia.

Escriu-nos afegint-hi ¡¡ ambresoc@gmail.com 

8 de setembre de 2011

7 comentaris:

  1. se fa palessa lo de escuchar,hacer y explicar ve nga conteu amb mi

    ResponElimina
  2. Hola hem sembla perfecte la iniciativa, malgat això és tindria que fer en l'àmbit del partit (si fos un partit participatiu...) Malgrat tot crec encertada la proposta, si que m'agradaria saber amb que tracto... qui hi ha davant de "ARS" cap persona/es? o que passa? que darrera sempre estan els mateixos/es? i ara volem sabr que pensem d'altre manera?

    M'agradaria saber que hi al darrera de "ARS" ja que veig molts seguidors coneguts i no m'agradaria deixar de dir la meva... o sigui col·laborar

    I la meva inquietut potser ve donada a tantes i tantes vegades que m'ha desabut els que diuen que eren "companys..:"

    SÓC SOCIALISTA I CATALÀ... Espero resposta i no altra decepció Per poder posar-me a treballar i que no quedi en un calaix...

    MANU HERNÁNDEZ
    manuhj@gmail.com

    ResponElimina
  3. Sóc un lluitador de la llibertat i la qüalitat de vida, per tothom, Catalunya es el meu país, pero Catalunya es un país obert, amb respecte, per las persones i la natura, estimu molt als meus, soc avi, i m´agradaria deixar una Catalunya millör, per tots. Vui ser fundador las bones ideas transforman el Mon. Agraït d´antuvi. VISCA EL MEU GRAN PETIT PAIS.

    ResponElimina
  4. ARS, las paraulas, tenen molta força Àmbit de Reflexió Socialista, els socialistas, crec tenin una cosa molt important, a part de pensar amb nosaltres,també pensem amb els altres, gran diferencia, d´altres formacions, allo del color, la religió, el patrimoni mès important, que tenim, precisament es aquet, l´Internacional u reflexa molt bé, hem de lluïtar, cada segon, per la llibertat, l´igualtat, la formació, la qüalitat de vida, per tothom, gens fácil, qui ha fet aquet País, la Sanitat i la Ensenyança, al abast de tots, on son aquells homes juvenils, forts. Els meus avis pobres, ni Sanitat, ni Ensenyament, ni Pensió ni res de res, criats/adas, al servei del poderós, fa falta molt, molt de ARS i ARS, per un món molt mïllor, falta molt. Com diu la canço, no es això companys/as, no es això. No podem ni debem, caure al altre costat, els nostres liders, no podem fer la mateixa política de la dreta, no es aixó. Salut i Força.

    ResponElimina
  5. En primer lloc, m'agradaria donar-vos l'enhorabona pel fet d'obrir un espai de debat on tingui cabuda tot tipus de pensament i de reflexió, això si, que estigui en la línia de la defensa de les llibertats individuals i del progrés.

    Com a socialista i com ciutadana d'aquestes terres, estic preparada i disposada per tal de fer les meves modestes aportacions.

    Ja ens direu quan estigui tot llest...!

    Salut

    ResponElimina